Päivä pitenee ja kevät on täällä ennen kuin huomaammekaan! Talven jälkeen on ihanaa pukeutua kevyemmin ja leikitellä kevään vaaleilla ja pastellisilla väreillä.

Timberlandin Heritage Lite -kengät tarjoavat valloittavia sävyjä, kevyttä olemusta sekä miellyttävää askellusta kevätaurinkoon. Sporttisella ulkonäöllä varustetun Heritage Liten taustalla on Timberlandin perinteinen ja tunnettu 6 Inch -malli. Heritage on kuitenkin edeltäjäänsä kevyempi ja naisellisempi. Ulkopohjassa on hyödynnetty XL Extralight -teknologiaa, mikä tekee jalkineesta erittäin kevyen ja sopii käyttöön varsinkin silloin, kun olet liikkeessä koko päivän. Pohjan valkoinen väri sopii loistavasti yhteen pastellisen pintanahan eri sävyjen kanssa.

 

Kevyen rakenteen lisäksi Heritage Litessä on käytetty ensiluokkaista pintanahkaa, joka pitää jalat kuivina sadepäivän sattuessa. Anti-Fatigue-teknologialla valmistetut, kartiomaisesti muotoillut sisäpohjalliset vähentävät jalkaan kohdistuvaa rasitusta ja vaimentavat iskuja. Pohjallinen tukee jalkaa kevyesti ja varmistaa jaloille mukavan tunteen koko päivän ajaksi. Kenkä on valmistettu Timberlandille uskolliseen tyyliin parhaista mahdollisista materiaaleista. Heritage Lite sopii moneen menoon: luottokengäksi kaupungille, töihin, ja vapaa-ajan rentoon meininkiin.  Lisäksi se on yhdisteltävissä monipuolisesti eri asukokonaisuuksiin. Haluamme, että viihdyt näissä kengissä pitkään!

 

 

Heritage Lite on saatavilla vaalean beigen, vaalean sinisen ja puuterin väreissä.