Syksyn kenkävalinnat aiheuttavat toisinaan päänvaivaa, kun vaihteleva sää ja vauhdikkaat päivät vaativat jalkineilta sekä kestävyyttä että muuntautumiskykyä. Laadukkaan ratkaisun tarjoaa Timberlandin uusi Courmayeur -kenkä, jossa yhdistyy tyylikkyys, kestävyys ja käyttömukavuus erinomaisella tavalla.

 

 

Courmayeurissa on hyödynnetty Lightweight-teknologiaa, joka tekee kengästä erittäin kevyen ja mukavan käyttää silloinkin, kun päivä alkaa aamuvarhaisella ja jatkuu iltamyöhään. Ortholite-pohjallinen varmistaa pehmeän tunteen koko päiväksi pitäen jalat samalla mukavan viileinä.

Huipputeknologian hyödyntämisen lisäksi Courmayeurin ulkonäkö miellyttää silmää. Ensiluokkaisesta nahkasta valmistettu kenkä kestää ja on miellyttävä käyttää. Sisävuori on miellyttävää kalanruotoneulosta ja pohjasta löytyy nahkareunus unohtamatta joustavaa, kaksiosaista sisäpohjaa.

 

 

Courmayeur on suunniteltu muiden Timberlandin naisten kenkien tavoin EU:n Design Hubissa. Yhtenäinen suunnittelu takaa raikkaan ulkonäön ja laadukkaan toteutuksen jokaiselle kengälle mallista riippumatta.

Courmayeur-kenkä on saatavana kahtena eri mallina: Valley Chelsea -nilkkurina neljässä eri värissä sekä Valley Bootina kolmessa eri värissä. Valley Bootissa on korkeampi varsi sekä nauhoitus. Kengät ovat myynnissä Timberland Brand Storessa Forumissa sekä muilla jälleenmyyjillä 12.10. alkaen.