Kun ajattelet Timberlandia, mieleesi tulee luultavasti ensimmäisenä klassiset 6-Inch Premium Bootit. Eikä suotta: nämä legendaariset kengät syntyivät 45 vuotta sitten New Hampshiressa Sidney Swartzin käsissä ja ovat säilyttäneet asemansa tähän päivään asti. Suosioon on monta syytä: jalat pysyvät lämpiminä kovassakin pakkasessa, nahan vedenpitävä käsittely ja teipatut saumat pitävät sateet ja loskan ulkopuolella eikä talvella tarvitse huolehtia liukastumisesta, sillä pohjan pito on omaa luokkaansa. Näiden lisäksi tunnistettava muotoilu on tehnyt kengästä ikonin.

Tänä vuonna Timberland täyttää 45 vuotta ja sitä on tietenkin juhlistettava. Päätös juhlavuoden erikoismallista ei ollut vaikea, sillä mikä muu malli sopisi juhlistamaan legendaarista brändiä paremmin kuin sen tunnetuin jalkine, 6-Inch Premium Boot?

Juhlavuoden mallissa ilttiin on painettu 45th Anniversary – logo, joka erottaa sen tavallisesta Premium Bootista. Värivaihtoehtoja on kolme: Medium Brown, Dark Green ja klassinen Wheat, joka tunnetaan nimellä Yellow Boot.

Vaikka erikoismallia koristaa juhlavuoden tunnus, tutut ominaisuudet eivät ole muuttuneet. Teipatut saumat ja vedenpitävä rakenne takaavat, että jalkasi säilyvät kuivana vaihtelevissa sääoloissa ja 400 g PrimaLoft® ECO pitää jalkasi lämpimänä. Suuaukon pehmustettu nahkareunus tuntuu mukavalta ja tukevalta jalkaa vasten ja ainutlaatuinen Anti-Fatigue -teknologia välipohjassa tukee jalkapohjaa, toimii vaimennuksena sekä pitää jalat virkeän tuntuisina koko päivän ajan. Lisäksi ulkopohjan pehmeä kumi ja syvät urat antavat erinomaisen pidon liukkaalla alustalla.

Ota sinäkin osaa juhlavuoden humuun! Rajoitettu erä juhlavuoden erikoismallia tulee myyntiin valikoiduille jälleenmyyjille – viikolla 45.