Varma kevään merkki on katujen sulaminen ja tennarikuumeen nouseminen! Timberlandin ratkaisu tähän kuumeeseen on Flyroam, kevään tennarivalikoiman ykkönen. Hillittyjä värejä ja kekseliäästi muotoiltu tennari on sekä kevyt että tukeva. Ja mikä parasta: nämä kengät sopivat erinomaisesti rentoon ja vauhdikkaaseen kaupunkityyliin.

 

 

 

Flyroamissa kohtaavat neutraalit, moneen makuun sopivat värit. Kengät on saatavilla beigen, vihreän ja tummansinisen väreissä. Urbaanin ulkonäön täydentävät kantapään nahkaosiot, jotka sopivat saumattomasti yhteen kengän päällyskankaan ja kengän sivuilla olevien muovisten tehosteiden kanssa. Kengän valkoinen kumipohja viimeistelee kokonaisuuden.

Kengän pohjan rakentamisessa on hyödynnetty AeroCore -teknologiaa. Sen ansiosta pohja on kimmoisa ja kevyt. AeroCoressa yhdistyy urheilukengän suorituskyky ja vapaa-ajan jalkineiden ulkonäkö. Pohjan kevyt PU-vaahto on joustavaa ja kuvioinnin ansiosta askel on pitävä erilaisissa alustoilla. Tässä tyyli ja mukavuus kulkevat samassa paketissa.

Kengän sisäosa on hiottu mukavuudeltaan kuntoon Ortholite-pohjallisella, joka on pehmeä ja vaimentaa jokaisella askeleella, aamusta iltaan. Pohjallinen on hengittävää materiaalia ja se siirtää hyvin kosteutta. Konepestävyytensä ansiosta voit käyttää niitä aina uudelleen ja uudelleen.

Flyroam kruunaa kevään kaupunkityylin. Hae oma kenkäparisi Timberland Storesta!