Syksyn sateiden ja viileiden päivien saapuessa katseet kääntyvät kenkiin. Tyylikkäiden, naisellisten ja mukavien, mutta samalla säähän sopivien kenkien löytäminen ei aina ole helppoa.

Tänä vuonna ongelman ratkaisee London Square 6 Inch Boot, joka tuo ripauksen asennetta syksyn tyyliin. Sen ysärityylinen pohja, kaksiväriset nauhat, ihanat värisävyt ja hieman rouhea, mutta samalla siro ulkonäkö yhdistävät kaikki syksyisen tyylin kulmakivet.

Asenteellisen ulkonäön lisäksi kenkä on miellyttävä jalassa. Hengittävä, antibakteerinen OrthoLite® pohjallinen säilyy pehmeänä sekä jalkaa tukevana kovassakin käytössä ja EVA-välipohja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Kun katujen pinta muuttuu alkutalvesta liukkaaksi, kengän kumipohja tarjoaa hyvän pidon.

Timberlandin tyyliin kenkään on valittu vain parhaita materiaaleja: pinta on ensiluokkaista nahkaa, joka ei pahastu sateesta ja lisäksi kenkä on saanut Earthkeepers-merkin, joka kertoo, että kaikissa osissa (pinta, pohja, vuori ja nauhat) on käytetty kierrätettyjä materiaaleja.

Näissä kengissä voit siis viilettää huoletta aamusta iltaan niin töissä, kaupungilla ja vapaa-ajallakin ja nauttia samalla syksyn kuulaista päivistä!