Elegantit, ajattomat, autenttiset, käytännölliset. Purjehduskengät. Nämä aurinkoisten kesä- ja kevätkelien vankkumattomat klassikot tekevät vuosi toisensa jälkeen paluun uskollisten käyttäjiensä toimesta muotimaailman aallonharjalle.

Jo vuosikymmenien ajan, Timberlandin purjehduskengät ovat kaikessa eleganttiudessaan olleet kiteytymä perinteisestä amerikkalaisesta huippulaadukkaasta käsityöstä. Tämän kevään uutuusmallit Lakeville ja Tidelands tekevät kunniaa näille perinteille päivittämällä käsityksen purjehduskengistä nykypäivään uuden SensorFlex-innovaation saattelemana.

Modernin teknologian käyttäminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ulkonäöstä ja tyylikkäästä muotoilusta täytyisi tinkiä. Sensorflex™ -teknologia lisää kenkien käyttömukavuutta muuttamatta perinteistä purkkarisiluettia. Ensiluokkainen vettä hylkivä nupukkinahka, käsinommellut yksityiskohdat, kestävät 360° nauhat ja kesäiset väriyhdistelmät yhdistettynä uuteen vaimennusteknologiaan tekevät Lakeville ja Tidelands -malleista kassikoita jo saapuessaan.

Nykyajan käyttötarkoituksia varten kehitetty Sensorflex™-teknologia esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Kolmesta eri osasta koostettu vaimennusjärjestelmä mukautuu monipuolisiin ympäristöihin ja alustoihin mukaillen jokaista liikettäsi. Ylin vaimennuskerros tarjoaa jaloille lisätukea ja vaimennusta, ergonominen ja ylellisen pehmeä EVA-välipohja vaimentaa iskuja. Kevyt ulkopohja lisää rullaavuutta tehden kengistä erittäin taipuisat.

 

 

Ulkopohjan muotoilussa on otettu erityishuomioon pidon maksimoiminen, mikä on purjehduskenkien suunnittelussa prioriteettilistan kärjessä. Pohjan kuviointi on suunniteltu niin, että vesi pääsee virtaamaan uurteiden läpi helposti, jotta turhilta liukastumisilta vältyttäisiin. Osittain kierrätyskumista valmistettu pehmeä ulkopohja viimeistelee loppuun asti hiotun kokonaisuuden.

Olipa siis kyse lyhyestä kävelystä satamalaiturilla tai koko päivän kestävästä kaupunkiseikkailusta, SensorFlex-purkkarit pitävät askeleesi keveänä tilanteesta ja päivästä riippumatta.