Uusi Timberland Brand Store avataan Suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen tänään perjantaina 25.8.2017. Suomen ainut lippulaivamyymälä aukeaa Helsingin Forumin kauppakeskukseen. Kompaktin 70m2 myymälän tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima naisten, miesten ja lasten jalkineitä sekä miesten tekstiilejä.

“HEART OF A BOOT. SOUL OF A SNEAKER.”

 

Timberland-brändi liitetään usein maineikkaaseen Timberland Yellow Boot – 6” Premium Boot -kenkään. Klassikkomallien lisäksi Timberlandin tuotevalikoimaan kuuluvat myös urbaaniin kaupunkielämään tarkoitetut tuotteet, sekä naisille että miehille. Tämä korostuu erityisesti tulevan syksyn monipuolisessa mallistossa, joka sisältää myös urheilullisia lifestyle-kenkiä ja tennareita. Kaikissa kenkämalleissa laatu on edelleen tärkeä tekijä ja monet vaiheet kenkien valmistuksessa tehdään edelleen käsityönä, Timberlandin perinteitä kunnioittaen.

Filosofiaamme kuuluu, että sadevaatteiden ei tarvitse näyttää sadevaatteilta, mutta niitä pystyy silti käyttämään säällä kuin säällä. Filosofia sopii erinomaisesti myös Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja uusi Timberland myymälämme toivottaa teidät  lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan syksyn uusiin kenkämalleihin!

 

 TIMBERLAND BRAND STORE

Kauppakeskus Forum, 1. krs

Simonkatu 4, Helsinki

forum@timberland.fi

 

Aukioloajat:

Ma – Pe        10-21

La                 10-19

Su                 12-18