Se pitkään odotettu hetki, kun alkukesän tuulet ja matalat lämpötilat kaikkoavat… Ilma on lämmin ja aurinko paistaa – se on vihdoin täällä! Päivä, jolloin voit huoletta heittää shortsit jalkaan tai mekon päälle. Se hetki, kun tiedät, että lämmin ilma on tullut jäädäkseen. Tämä on myös se päivä kun jalkasi vapautuvat paksuista sukista parhaisiin kesäkenkiin: sandaaleihin.

Timberlandin Saltwater Tides -kokoelma naisille tarjoaa tyylikkäitä ja mukavia vaihtoehtoja niille, jotka rakastavat matalapohjaisia sandaaleita tai toisaalta kaipaavat vähän enemmän korkoa.

Matalapohjaiset sandaalit

Matalapohjaiset sandaalit ovat nappivalinta niihin päiviin, kun pitää juosta asioilla kaupungissa tai hoitaa kesäisiä ostoksia torilla. Helposti ja mukavasti, totta kai!

Screen Shot 2016-07-12 at 15.47.12

Caswell Fisherman -sandaaleissa on tuplasoljet. Kenkänä se on rento ja tyylikäs, ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Ristikkäisten hihnojen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia, että jalkasi lipsahtaisi ulos sandaaleista missään tilanteessa. Klassikkoyhdistelmä on tietenkin Caswell Fishermanit, shortsit ja t-paita, ja miksei vielä kruununa rento olkihattu.

Tolppakorot

Screen Shot 2016-07-12 at 15.47.22

Jos haluat sandaaleihin vähän lisää korkeutta, muttet halua tinkiä kävelymukavuudesta, valitse vähän paksumpi korko – kuten Roslyn Fisherman -sandaaleissamme. Näistä kaunokaisista löydät myös kehittämämme Anti-Fatique-pohjan, joka vähentää jalan rasitusta huomattavasti. Näissä kengissä jaksat ja voit tehdä melkeinpä mitä vain! Ne sopivat myös monenlaisiin asukokonaisuuksiin – farkkujen kanssa, mekon seuraksi, hameen pariksi. Jalkasi kiittävät sinua Roslyn Fisherman -sandaalien tarjoamasta mukavuudesta samalla kun sinä nautit tyylikkyydestä!

Kiilakorot

Screen Shot 2016-07-12 at 15.47.31

Seuraava suosikkimme? Kiilakorko! Nappaa mukaasi Danforth Woven -sandaali, jonka siluetti on tyylikäs ja ajaton. Runsaat yksityiskohdat yhdistyvät pehmeään nahkaan, patinoituihin metallisiin yksityiskohtiin ja puiseen kiilaan, joka on tietenkin valmistettu tavaramerkiksimme muodostuneella käsityöhengellä. Yhdistä Danwort Wovenit leveälahkeisten huosujen ja kevyen paidan kanssa. Rohkea pitää näitä myös toimistopäivänä.

 

Aamusta ei voi nauttia ilman kunnon kupillista kahvia, eikä kesä ole mitään ilman kunnollisia sandaaleja. Vapauta siis jalkasi nyt kun kelitkin ovat lämmenneet ja sujahda sandaaleihin!