Timberland White Oak® – Täynnä aitoa amerikkalaista perinnettä.

Denimfanit, oletteko kuulolla?

Klassiset Premium Bootimme saivat täksi kevääksi uuden lookin farkkukankaiden saattelemana. Uusi Timberland White Oak® Heritage-bootimme hakee inspiraatiota meille jo ennestään tärkeistä arvoista: ensiluokkaisista materiaaleista ja kädenjäljestä, sekä rikkaista perinteistä.

Kengissä käytetty erittäin korkealuokkainen White Oak® -farkkukangas on valmistettu Cone Denimin tehtaassa Pohjois-Carolinassa, jonka tuotantolinjalta on valmistunut laadukkaita farkkukankaita erilaisiin käyttötarkoituksiin jo vuodesta 1905 lähtien. White Oakin maailmankuulu tehdas nimettiin tehtaan lähistöllä kasvaneen yli 200-vuotiaan puun mukaan, joka toimi tapaamispaikkana lähialueen asukkaille ja ohikulkeville matkustajille. Tämän takia onkin enemmän kuin sopivaa yhdistää tämä brändi, joka on nimetty puun mukaan, jalkineisiin joihin olemme leimanneet oman, ikonisen Timberland puu-logomme.

Kokonaan farkkukankaasta tehty, vettä ja likaa hylkivä kengän päällinen tarjoaa rennon ja sopivan rosoisen päivityksen klassiseen Timberland-tyyliin. Vahvat nahkanauhat, hunajan värinen ulkopohja ja tyylikkäät tikkaukset viimeistelevät aidon denimlookin. Nahkavuoraus, pehmustettu nahkareunus ja mukava anti-fatigue välipohja pitävät huolen, että askeleesi pysyy kevyenä koko päivän ajan. Klassinen design tekee näistä kengistä erittäin monipuoliset – ne ovat helppo yhdistää mihin tahansa tyyliin ja asukokonaisuuteen, missä ikinä kuljetkaan.

Autenttinen ja tyylikäs Cone Denimin kanssa yhteistyössä suunniteltu uusi 6” Premium Boot -siluetti tekee kunniaa amerikkalaisille käsityöläisperinteille luoden täysin uuden ja ainutlaatuisen denimlookin, joiden kanssa voit kulkea aamusta iltaan, viikon jokaisena päivänä.

 

KUKKAKUOSI ON KEVÄÄN MERKKI!

Kevätkausi tuo tullessaan uusien White Oak® -farkkubootien lisäksi myös toisen kangaspäällysteisen 6”-bootin, joka on todellinen katseenkääntäjä. Naisten jalkinemalliston uusimman luomuksen printti on luotu monista erilaisista käsin piirretyistä kuvioista, jotka luovat villin ja täysin ainutlaatuisen kuosin klassiseen 6”-malliimme. Uusi design on yhdistelmä DIY-trendejä ja uniikkeja kuoseja, jotka sopivat käytettäväksi niin muotinäytöksiin kuin keväisiin kasvipuutarhoihin.

Kenkien suunnittelusta huokuu vahvasti rakkautemme ympäröivää luontoa ja sen monimuotoisuutta kohtaan. Vettä ja likaa hylkivä ICON Fabric 6” Bootin päällinen on tehty 100% kierrätetystä tekstiilistä, jonka ansiosta kengät ovat kestävät, mukavat ja ympäristöystävälliset. Vuoren 100% kierrätetty PET-kuitu lisää käyttömukavuutta ja hengittävyyttä. 100% kierrätysnailonista valmistettujen kengännauhojen rakenne takaa, että solmut pysyvät sidottuina koko päivän ajan.

Tervetuloa kevät, me olemme valmiina!