Syksy tuo tullessaan kirpeät aamut, hämärät illat ja odotuksen tulevasta talvesta. On siis jälleen Yellow Boot -aika vuodesta! Tänä vuonna rapsakasta vuodenajasta nautitaan räiskyvämmin kuin koskaan. Timberlandin ikoninen Yellow Boot on saanut seurakseen joukon syksyn väreissä loistavia Premium Booteja, jotka ilahduttavat niin käyttäjäänsä kuin ohikulkijaakin. Syksyn ruskan inspiroiman malliston kengät ovat ominaisuuksiltaan taattua Premium-laatua.

Kuten ikoninen Yellow Boot, myös uuden syysmalliston kengät ovat paljon enemmän kuin korea ulkokuori. Kenkien ominaisuudet on mietitty viimeiseen asti huolella, ja sama huolellisuus jatkuu myös valmistusvaiheessa. Ensimmäiset vedenpitävät Timberland-kengät valmistettiin jo vuonna 1973, kun Sidney Swartz huomasi työmiesten kaipaavan nahkakenkiä, jotka pitäisivät jalat kuivina ulkotöissä. Kenkien vedenpitävyyttä testattiin upottamalla ne vesiämpäriin useamman tunnin ajaksi. Kun ämpäristä nostettiin sisältä yhä kuivat kengät, Sidney arveli kehittäneensä menestystuotteen.

Vedenpitävyys, korkea laatu ja ajaton muotoilu ovat tehneet Yellow Bootista koko Timberland-brändin kulmakiven ja se on toiminut yleisenä suunnannäyttäjänä koko alalle. Kenkämalli tunnetaan nykyään maineikkaana Timberland Yellow Boot – 6” Premium Boot -kenkänä. Vaikka tarkoituksena ei ollut tuoda markkinoille uutta muoti-ikonia, työmiehille suunnatut kengät nousivat lyhyen ajan sisällä muotimaailman kulttimaineeseen aina hip-hop-piirejä myöten. Uudet ruskansävyiset Premium Bootit jatkavat esikuvansa viitoittamalla tiellä. Ne ovat klassikkoja jo syntyessään.

Mutta mistä ovat aidot Yellow Bootit tehty?
Tässä lista ominaisuuksista, jotka tekevät Timberlandin Yellow Bootista ikonin.

original_yellow_boot

1. PEHMUSTETTU NAHKAREUNUS: 
Kaksinkertaisesti pehmustettu ja nailonilla vahvistettu nahkareunus tuntuu mukavalta ja tukevalta jalkaa vasten.
2. VEDENKESTÄVÄ NAHKA: 
Kengän valmistamiseen kuuluu yli 80 vaihetta, joista moni tehdään käsin. Kaikki saumat teipataan vedenkestävyyden takaamiseksi.
3. PUU-LOGO: Logo on merkki laadusta. Aluksi logon polttamista kenkään vastustettiin, sillä sen pelättiin karkottavan asiakkaat ja vaurioittavan nahkaa. Toisin kävi.
4. TASLAN®-NAUHAT
: Yhdet kestävimmistä ja vahvimmista saatavilla olevista kengännauhoista.
5. MESSINKISET VAHVIKKEET: 
Vahvikkeen kahdeksankulmainen muoto on jo itsessään klassikko. Vahvikkeet kestävät kovaa käyttöä ruostumatta vuosikaudet.
6. OHUT NAHKAVUORI: 
Kengän sisävuori on valmistettu ensiluokkaisesta hansikkaissa ja satuloissa käytettävästä nahasta.
7. MUOTOILTU SISÄPOHJA: 
Pehmustettu ja nahkavuorattu sisäpohja tuntuu miellyttävältä jalkaa vasten.
8. ANTI-FATIGUE -TEKNOLOGIA: Välipohjan ainutlaatuinen Anti-Fatigue -teknologia tukee jalkapohjaa, vaimentaa askelta ja pitää jalat virkeinä koko päivän.
9. HUNAJAN VÄRISET PEHMEÄT KUMIPOHJAT: Laadukkaasti työstetyt pohjat on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen saappaan keltaisen nahan kanssa. Erikoiskiinnityksen ja muotoilun ansiosta pohja on äärimmäisen lujasti kiinni yläosassa, joten vedenpitävyys on taattu. Pehmeä kumi ja syvät urat antavat erinomaisen pidon liukkaallakin pinnalla.