Jouluinen tunnelma on yksi parhaista tavoista löytää piristystä vuoden pimeimpään aikaan. Fiilistelyyn kuuluu olennaisesti myös joululahjojen hankkiminen rakkaille perheenjäsenille ja ystäville. Timberlandilta löytyvät tämän joulun tyylikkäimmät ja mukavimmat lahjat, jotka varmasti ilahduttavat lahjan saajaa pitkään. Listasta löytyvät tämän joulun huippulahjat, joihin kannattaa tarttua!

 

Merinovillaiset miesten neuleet

Lämpimät ja laadukkaat merinovillaneuleet sopivat miehelle, joka arvostaa tyylikkyyttä ja monikäyttöisyyttä samassa paketissa. Neuleet sopivat arkeen ja juhlaan. Laadukas neulos pysyy hyvännäköisenä pitkään.

 

Radford-kengät miehille

Radfordit näyttävät klassikkotuote Yellow Bootilta, mutta on kevyempi Sensorflex-teknologiasta johtuen. Vedenpitävä kenkä näyttää hyvältä säässä kuin säässä, ja on sen lisäksi miellyttävän joustava ja tukeva pitää jalassa.

 

Radford on valinta tyylikkäälle miehelle.

 

Lahjapakkaukset

Timberlandin valmiit lahjapakkaukset ovat joulun suosikki. Erilaisissa paketeissa on tuotteina sukkia, pipo ja oma paketti löytyy myös perheen pienimmille, joiden paketista löytyy nupukkinahkaiset tossut sekä pipo.  Kauniit pakkaukset sopivat annettavaksi sellaisenaan.

 

Lahjapakkauksista löytyvät niin sukat kuin pipotkin. Ne täydentävät lahjavalinnan.

 

Courmayeur-kengät naisille

Tämän syksyn naisten huipputuote ehtii myös joulupakettiin! Neljässä eri värissä saatava tyylikäs Courmayeur on niin mukava jalassa, että pitkätkin päivät tuntuvat menevän nopeasti. Päällysnahka suojaa kosteudelta ja lialta, jonka vuoksi se sopii hyvin vaihteleviinkin olosuhteisiin.

 

Courmayeur sopii laadusta ja tyylistä nauttivalle naiselle.

 

Lahjakortti

Kun valinta on vaikea, voi vastuun siirtää myös lahjan saajalle. Timberlandin lahjakortit ovat erinomainen lahja, sillä kenkävaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja lisäksi miehille on tarjolla kattava valikoima tyylikkäitä vaatteita. Lahjakortit ja muut joulun parhaat lahjat löydät Timberlandin Brand Storesta, Kauppakeskus Forumista.

 

Timberland Brand Store
Simonkatu 4
00100 Helsinki