Timberland-kenkiä näkyi viime talvena erityisen paljon niin julkkisten, bloggareiden kuin ihan tavallistenkin tallaajien jalassa. Esimerkiksi Heikki Kuula, Janna Hurmerinta, Sofia Ruutu, Evelina ja Miisa Rotola-Pukkila (Mmiisas) vannovat Timberlandien nimeen, mutta miksi suosikkikengistä kannattaa kotiuttaa juuri ne alkuperäiset Timberlandit? Listasimme syyt valita Timberland-kengät!

  1. Vedenpitävyys

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, mutta eipä talvellakaan ole enää täyttä lumitakuuta. Kun edessä on monen kuukauden edestä loskaa, jäätävää tihkua ja vaihtelevia olosuhteita paukkupakkasista nollakeleihin, pitää kenkienkin kestää päivästä toiseen. Timberland-bootsit ovat vedenpitävät, joten varpaasi eivät kastu.

  1. Laatunahka

Käyttämämme nahka tulee sertifioiduilta tuottajilta, joten kenkäsi eivät vain pidä jalkojasi kuivina vaan niiden nahka myös kestää käyttöä. Ostaessasi Timberlandit et saa käsiisi epämääräisiä muovijalkineita vaan laadukkaasta nahasta valmistetut kengät, joiden käyttöikä pitenee oikeiden hoitotuotteiden avulla.

  1. Käsityöläisyys

Osa kenkiemme valmistusvaiheista tehdään yhä käsin. Näin varmistamme, että ostaessasi Timberlandit saat aina laadukkaat jalkineet, jotka kestävät käytössä vuosia.

 

Eikä siinä vielä kaikki, sillä vaikka valmistammekin klassikkotuotteita, otamme suunnittelussamme sääolosuhteiden, kestävyyden ja laadun lisäksi huomioon uusimmat trendit aina väreistä tyyliseikkoihin saakka. Timssit eivät ole vain Yellow Boot -kenkiä, joten klassikon lisäksi kannattaa tutustua koko valikoimaamme.