Uudenlainen klassikko.

Timberland on valmistanut ensiluokkisia kenkiä ja bootseja jo vuodesta 1973. Tänä keväänä mallistomme saa täysin uudenlaisen klassikon muiden rinnalle. Saammeko esitellä: Timberland Cityblazer. 

Uusi Cityblazer yhdistää talvikenkien hyväksi todetut ominaisuudet astetta kevyempään ja monikäyttöisempään pakettiin – moderni ja tyylikäs Cityblazer on tarkoitettu käytettäväksi lämpiminä kuukausina, jotta voisit kulkea kesäisillä asfalttikaduilla kohti uusia kaupunkiseikkailuitasi ilman ylimääräistä painoa ja hikoilua.

 

 

Miesten malliston uutuuskenkä Cityblazer pohjautuu kahteen täysin uudenlaiseen innovaatioon, jotka toimivat tämän kesäbootsin peruspilareina. Ensinnäkin, kengän pohja on muodostettu hämmästyttävän kevyestä materiaalista, mikä tekee kengistä erittäin mukavat ja kimmoisat. Pitävän ja uritetun pohjan ansiosta kenkä sopii käyttöön niin kivikkoisille metsäpoluille kuin urbaaniin katumaastoon. Muodikkaan designin ansiosta kenkä on erittäin monipuolinen käyttää ja stailata mitä moninaisempienkin asukokonaisuuksien kanssa.

 

 

Toinen innovaatio liittyy kengän päälimateriaaliin, joka sisältää laadukasta ja ympäristöystävällistä Thread™ Ground to Good™ -kangasta. Thread™ -kankaan valmistuksessa on käytetty Haitin kaduilta kerättyjä muovipulloja, joista pystytään monivaiheisen prosessin tuloksena tuottamaan ensiluokkaista, ja ennen kaikkea eettistä kangaskuitua.

Thread-projektin tuloksena on tähän päivään mennessä pystytty kierrättämään muuten jätteeksi päätyneitä muovipulloja hyötykäyttöön yli 765 000 kappaleen verran. Tämän lisäksi, ekologisemman kangasmateriaalin ansiosta, kenkien tuotantoprosessissa ollaan säästetty yli 136 miljoonaa litraa vettä.

Kestävä, ekologinen ja särmikäs Cityblazer yhdistää Timberlandin tunnusomaisen DNA:n uuteen, monikäyttöiseen ja moderniin pakettiin.