Mukavien ja samalla myös tyylikkäiden kenkien löytäminen saattaa olla yllättävän hankalaa. Uusia kenkiä hankkiessa törmäämme usein ongelmaan, jossa itse kenkä näyttää tyylikkäältä, mutta käyttömukavuudesta on jouduttu tinkimään esteettisyyden tähden – kömpelö pohja sekä jäykät ja joustamattomat materiaalit tekevät kävelemisestä monesti turhan tuskallista. Ongelmat ovat kuitenkin tehty ratkaistavaksi. Uusin innovaatiomme Sensorflex™ on oma vastauksemme tähän ongelmaan.

Klassinen tyyli ja lyömätön mukavuus luovat perustan jokaiselle valmistamallemme kengälle ja SensorFlex™ -teknologia nostaa mukavuuden yhä korkeammalle tasolle. Olipa kyse käsin ommelluista varsikengistä, moderneista chukkas-malleista tai rennoista Oxfordeista, käyttömukavuus on viritettynä aina huippuun asti.

Onnistuneen innovaation luominen ei synny aivan sormia napsauttamalla, vaan se vaatii huolellista testausta ja pitkäjänteistä suunnittelutyötä. SensorFlex™ -teknologian kehittäminen kesti yhteensä kolme vuotta, joka on noin tuplasti pidempään kuin minkään muun perustuotteen kohdalla. Optimoidut pehmusteet ja erinomainen joustavuus muodostavat täysin ainutlaatuisen tuntuman joihin et törmää muissa kengissä. Välipohja on valmistettu ainutlaatuisesta EVA-vaahtokumin ja kumin yhdistelmästä, jonka ansiosta jokainen SensorFlex™ -kenkä on erittäin kevyt ja askel pysyy vireänä koko päivän ajan.

Ei kahta ilman kolmatta

Hyvät asiat tapaavat muodostua kolmen paketeissa. Mitä kaikkea SensorFlex™ -teknologia on siis syönyt sisälleen?

 

 

Vakautta – ensimmäinen kerros tarjoaa jaloille lisätukea ja vaimennusta, joten et menetä helposti tasapainoasi.

Mukavuutta – Ergonomisesti muotoiltu, äärimmäisen mukava ja pehmeä EVA-välipohja vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää jalkapohjaan kohdistuvia tärähdyksiä. Voit siis unohtaa jäykät pohjat ja kömpelöt pohjalliset.

Taipuisuutta ja pitoa – Kevyt ulkopohja lisää rullaavuutta ja tekee kengistä taipuisat. Ulkopohjan muotoilussa on otettu erityishuomioon pidon maksimoiminen. Pohjan kuviointi on suunniteltu niin, ettei käyttäjän tarvitse turhaan huolehtia liukastumisista sateisella tai muuten vain kostealla ja epävakaalla pinnalla.

Löydä oma SensorFlex™-mallisi

Kevään mallistossamme on useita eri kenkämalleja, jotka ovat varustettu SensorFlex™ -teknologialla. Miesten Killington ja naisten Kenniston -mallit tarjoavat erinomaista mukavuutta ja joustavuutta, ja ne ovat yksiä keveimpiä varsikenkiä joita olemme valmistaneet. Klassinen Timberland-design yhdistettynä sporttiseen ulkopohjaan tekevät näistä kengistä erittäin tyylikkäät ja ennen kaikkea käytännölliset.

Tämän kevään uutuutena esiteltävät Tidelands ja Lakeville -purjehduskengät tekevät kunniaa klassiselle purkkarityylille. Huippuun asti viritetty mukavuus yhdistettynä ensiluokkaisiin materiaaleihin ja herkullisiin väreihin tekevät näistä malleista uusia klassikoita.

 

 

Huippukevyt sekä miehille että naisille suunniteltu Amherst-mallisto sopii erityisesti kevät- ja kesäkeleille ja istuu niin hiekkatielle kuin urbaaneille asfalttipoluillekin.

Oli mallisi ja valintasi mikä tahansa, voit nauttia SensorFlexin tarjoamasta mukavuudesta sitä edes ajattelematta. Kun jalkasi lepäävät oikeanlaisissa kengissä, sinä voit vain nauttia kyydistä!