Arvot ja vastuullisuus

Me Timberlandilla ymmärrämme, kuinka tärkeitä puut ovat planeetallemme ja koko ihmiskunnalle. Puiden ansiosta meillä on ruokaa, suojaa ja elinvoimaa: Tästä syystä haluamme omalla toiminnallamme sitoutua rakentamaan parempaa tulevaisuutta. Vuosina 2001-2018 olemme istuttaneet maailmanlaajuisesti yli 10,2 miljoonaa puuta. Kaikki tämä on ollut vasta alkua, sillä tavoitteemme on istuttaa 50 miljoonaa puuta lisää ympäri maailman seuraavan viiden vuoden aikana. Pitääksemme kiinni lupauksesta, teemme yhteistyötä seitsemän eri kumppanin kanssa. He auttavat meitä puiden istuttamisen lisäksi puhdistamaan ilmaa, vahvistamaan yhteisöjämme ja luomaan taloudellisia mahdollisuuksia. Lisäksi kokoaikaiset työntekijämme saavat käyttää 40 palkallista työtuntia vuodessa vapaaehtoistyöhön. Vuonna 1992 lanseeratun Path of Service™- ohjelman kautta työntekijämme ovat tehneet jo yli miljoona tuntia vapaaehtoistyötä.

Yhdessä me istutamme muutoksen | Together we Plant the Change™.

2020 tavoitteet

Me olemme asettaneet vuodelle 2020 uusia kunnianhimoisia tavoitteita, mitä tulee tuotteidemme valmistukseen. Haluamme pysyä ajantasalla siitä mitä materiaaleja valmistusprosessissa käytetään, mitä aineita ne sisältävät sekä etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisempia ratkaisuja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Yhden kestävän kehityksen tuotekokoelman sijaan haluamme keskittää merkityksellisten ympäristöstandardien soveltamisen kaikkiin Timberland- tuotteisiin.

Nature Needs Heroes

Luonto tarvitsee arjen sankareita, muutoksen tekijöitä, jotka yhdessä ja jokainen omilla kyvyillään ovat sitoutuneet rakentamaan paremman tulevaisuuden ympäristölle ja sen asukkaille. Toimintaa ja tekoja, ei vain sanoja.. Yksi monista Timberlandin arjen sankareista on elokuvantekijä ja kuvaaja, Jack Harries, joka omalla toiminnallaan haluaa osallistua taisteluun ympäristön hyväksi. Hyppää sinäkin meidän matkaamme ja ole osa muutosta!

Istuta oma puusi yhteistyökumppanimme Treedomin sivuilla oheisesta linkistä.